Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Top 20+ UFO Sightings Of 2013! Best Footage From Around Planet Earth!Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βίντεο: Σάλος με τριγωνικό UFO στη Ρωσία - Οργίασαν οι θεωρίες συνωμοσίας

Οργίασαν για ακόμη μία φορά τα social media, μετά τη ανάρτηση ενός βίντεο το οποίο απεικονίζει ένα φωτεινό τριγωνικό Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο να πετά στον ουρανό της Ρωσίας. news247 Δεκεμβρίου 04 2017 20:11 Οι συνωμοσιολόγοι δεν έχασαν χρόνο δηλώνοντας με πάσα βεβαιότητα ότι το ΑΤΙΑ που καταγράφηκε την περασμένη εβδομάδα στο ρωσικό ουρανό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη που έχει καταγραφεί πότε σε βίντεο για... επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη μας.

Τα τέρατα των Χριστουγέννων

The Krampus
Με καταγωγή από την Αυστρία, το τρομακτικό θηρίο, παραλλαγή του γνώριμου μας σάτυρου, είναι ένας μισός δαίμονας και μισή κατσίκα, που δαγκώνει κυριολεκτικά τους ανθρώπους που είναι άτακτοι και μαστιγώνει τα χαοτικά παιδάκια, ενώ στη συνέχεια σέρνει αυτούς στον κάτω κόσμο. Έχει μεγάλα κέρατα, μακρυά μαύρα μαλλιά, μεγάλα και αποκρουστικά νύχια και κοφτερούς κυνόδοντες. Γιορτάζεται στις 5 Δεκέμβρη, αντισταθμίζοντας έτσι την καλοσύνη του Αγίου Νικολάου, που και εκεί γιορτάζεται στις 6 Δεκεμβρίου.

Gryla
Η Gryla, σύμφωνα με την Ισλανδική λαογραφία, είναι μία μάγισσα η οποία ζει σε μια σπηλιά στα βουνά της Ισλανδίας, μαζί με την οικογένειά της και εμφανίζεται μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, από τον 17ο αιώνα έως

Halloween party

Drink and be scary!

Με την... εμπειρία των φοιτητικών Halloween parties της Μεγάλης Βρετανίας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Αποφοίτων του University of Kent διοργανώνει το ετήσιο του party με αφορμή τη διάσημη γιορτή το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, στο business bar Matzarou 3, της ομώνυμης οδού στο Κολωνάκι. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το πάρτυ ανοιχτό σε αποφοίτους και μη. Το βασικό σύνθημα πάντως, δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες για τους σκοπούς της βραδιάς που ετοιμάζουν... Drink and be scary!
28.10.2017, Μαντζάρου 3, Κολωνάκι
Φέτος το Halloween τo Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει το πιο spooky burger του!

Το Halloween πλησιάζει και το Hard Rock Cafe θα το γιορτάσει σερβίροντας το πιο τρομακτικό burger του, για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου, το Hard Rock Cafe Athens θα διαθέτει το πιο ιδιαίτερο «Halloween Voodoo Burger» στο μενού του.
Το Halloween Voodoo Burger αποτελείται από το λαχταριστό signature μπιφτέκι του Hard Rock Cafe, που ζυγίζει μισό κι…