Halloween party





Drink and be scary!

Με την... εμπειρία των φοιτητικών Halloween parties της Μεγάλης Βρετανίας, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Αποφοίτων του University of Kent διοργανώνει το ετήσιο του party με αφορμή τη διάσημη γιορτή το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, στο business bar Matzarou 3, της ομώνυμης οδού στο Κολωνάκι. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το πάρτυ ανοιχτό σε αποφοίτους και μη. Το βασικό σύνθημα πάντως, δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες για τους σκοπούς της βραδιάς που ετοιμάζουν... Drink and be scary!
28.10.2017, Μαντζάρου 3, Κολωνάκι
Φέτος το Halloween τo Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει το πιο spooky burger του!

Το Halloween πλησιάζει και το Hard Rock Cafe θα το γιορτάσει σερβίροντας το πιο τρομακτικό burger του, για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου, το Hard Rock Cafe Athens θα διαθέτει το πιο ιδιαίτερο «Halloween Voodoo Burger» στο μενού του.
Το Halloween Voodoo Burger αποτελείται από το λαχταριστό signature μπιφτέκι του Hard Rock Cafe, που ζυγίζει μισό κιλό, απίστευτα νόστιμο pulled pork με λιωμένο τυρί cheddar και καρυκευμένη κολοκύθα, όλα τοποθετημένα σε μαύρο ψωμάκι! Αυτό το limited-time burger είναι η απόλυτη μακάβρια απόλαυση του Halloween. Δοκιμάστε το αν τολμάτε!
Επιπλέον, το Halloween Voodoo Burger δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα εξίσου μακάβριο cocktail! Το Evil Eye Cocktail, με ένα βρώσιμο βολβό που αιμορραγεί στην κορυφή, είναι φτιαγμένο από καρυκευμένο ρούμι, Bacardi, χυμό λάιμ, ανανά, σιρόπι Gomme, Angostura, φράουλες και βατόμουρα! Αυτό το εορταστικό cocktail και η το limited-edition Burger ταιριάζουν τέλεια με το scary κλίμα του Halloween!
Το Hard Rock Halloween Voodoo Burger θα είναι διαθέσιμο στο Hard Rock Cafe Athens από 26-31 Οκτωβρίου, στην τιμή των 12.70 ευρώ.
Οι εορτασμοί του Halloween όμως δεν σταματούν εδώ! Το προσωπικό του Hard Rock Cafe ξεσκονίζει τις πιο τρομακτικές στολές του, βάζει την πιο «ανατριχιαστική» μουσική και είναι έτοιμο να γιορτάσει την πιο scary μέρα του χρόνου με ένα θρυλικό Halloween party την Τρίτη 31 Οκτωβρίου! To ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα DJ set θα ξεκινήσει να παίζει δυνατά στις 21:00 και το Hard Rock Cafe Athens υπόσχεται να προσφέρει δυνατές & «ανατριχιαστικές» στιγμές σε όποιον βρεθεί στο party!
Τέλος, φέτος, για μια ακόμη χρονιά, μέρος της γιορτής του Halloween θα είναι και οι μικροί μας φίλοι, καθώς το Hard Rock Cafe Athens διοργανώνει το Li’l Μonsters’ Party, την Κυριακή 29/10 από τις 13:00 – 16:00, και περιμένει με ανυπομονησία να υποδεχτεί όλα τα μικρά τέρατα και vampires! Η μέρα αυτή θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να μεταμφιεστούν και να διασκεδάσουν με πολλές θεματικές δραστηριότητες & χειροτεχνίες! Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στο party θα απολαύσουν δώρο ζαχαρωτά!
"It" - Halloween Party

Το υπέρτατο κακό δεν έχει όνομα, φύλο ή ηλικία, είναι απλά "Το Aυτό" και θύματά του μόνο παιδιά. Παίρνοντας τη μορφή του κλόουν Pennywise the Dancing Clown, Το Aυτό ξυπνάει κάθε τριάντα χρόνια και τρέφεται από νεαρές ψυχές, παρασύροντάς τους μικρούς του φίλους σε καλοστημένες παγίδες. Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, ακολουθείστε το κόκκινο μπαλόνι και θα οδηγηθείτε στο κόσμο του πιο τρομακτικού σας εφιάλτη.
Halloween Party στο Zonars

Shadows of a thousand years, Rise again unseen, Voices whisper in the trees, Tonight is Halloween.
Join us for a Halloween night ! Saturday 28th of October , 22.30 at Zonars
music by: MadeOfSounds
A Spooktacular Halloween Night #6 at six dogs

Αν μια οποιαδήποτε Τρίτη του χρόνου περνώντας από το Μοναστηράκι ακούγατε ουρλιαχτά και βλέπατε καπνούς να βγαίνουν από τον πεζόδρομο της Αβραμιώτου πιθανότατα θα ανησυχούσατε. Αν όμως η Τρίτη αυτή ήταν 31 του Οκτώβρη θα ξέρατε: θα ήταν Halloween και το six d.o.g.s θα γιόρταζε με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αυθεντικά πάρτυ της χρονιάς!
Για έκτη χρονιά φέτος, ανήμερα του Halloween, το six d.o.g.s φοράει τα ... τρομαχτικά του και σας περιμένει να βάλετε κι εσείς τα δικά σας. Πέρυσι το Halloween έπεσε μια παγωμένη Δευτέρα, μέρα τρομαχτική από μόνη της, και παρ’ όλα αυτά περισσότεροι από 2.000 γενναίοι ντύθηκαν, βάφτηκαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί ανάμεσα σε καπνούς, κολοκύθες και ιστούς αράχνης.
Φέτος ετοιμαζόμαστε για τα ίδια και καλύτερα (=τρομαχτικότερα). Ολόκληρο το six d.o.g.s, από την φωτεινή επιγραφή και το Gig Space μέχρι τον Κήπο, θα ετοιμαστεί να σας υποδεχτεί όπως αρμόζει σε μια τέτοια νύχτα. Το Horror Photo Booth θα περιμένει να απο-θανατίσει τις στολές σας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τα κοκτέηλς φτηνά.
Α και για όποιον σας ρωτήσει: Ναι, είχαμε Halloween και στο χωριό μας!
Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 21.00 (sharp!)
Music by: You Say Party! We Say Yeah!
 Είσοδος ελεύθερη
Halloween Party at Galaxy Bar @Hilton Athens!

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου διασκεδάστε στο πιο τρομακτικό πάρτι της πόλης στο Galaxy Bar του Hilton.
Highlights: • Special DJ Set ♪ • Halloween Διακόσμηση  • Face painting artists (στο χώρο θα βρίσκονται μακιγιέζ που θα φροντίσουν για το τέλειο Halloween  look σας) • Δωρεάν welcome drink σε όσους έρθουν στο πάρτι με στολή • Διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης - Η καλύτερη στολή της βραδιάς θα κερδίσει μία διανυκτέρευση για 2 άτομα σε ένα Executive δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη στο Hilton Αθηνών! • Signature cocktails
 Ώρα: 21:30
Είσοδος: δωρεάν
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 72 81 402


pigi 0http://jenny.gr/who-what-where/city-blogging-real-life/724234/agenda-20-10-27-10
<---------> Οι μέρες πλησιάζουν και εμείς μπαίνουμε στο κλίμα! Φαντάσματα, βρυκόλακες, ζόμπι και όλων των ειδών τα τέρατα είναι καλεσμένα σε αυτό το πάρτυ! Εσύ θα λείπεις? Βάλε την φαντασία σου, ντύσου, βάψου, στολίσου και έλα! Ελάτε να χορέψουμε με τους νεκρούς και να κάνουμε αυτό το Halloween να τους μείνει αξέχαστο. Απαιτείται νεκρική σιγή για το σεβασμό μας προς τους γείτονες. Ακόμη 2 theme-cocktails έκπληξη σας περιμένουν. Παρασκευή στις 22:30! See you on the deadfloor! 

<--------->http://www.athensmagazine.gr/article/athens-guide/307552-diagwnismos-gia-to-vegan-sugar-gluten-free-halloween-special-party-me-menu-share-the-news-spread-the-joy-kyriakh-29-10-trick-or-treat 




<--------->
Το 8Ball,το Σατανιασμένο μαγαζί που έφερε το Halloween και όλα αυτά τα ξενόφερτα έθιμα του Διαβόλου στην πόλη μας,πιστό όπως κάθε χρόνο στο ραντεβού του,σας προσκαλεί όλες και όλους σε ένα ξέφρενο πάρτυ χωρίς σταματημό!
Μετά τον περσινό χαμό επιστρέφουμε δυναμικά με σκοπό να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας! Δύο όροφοι. Πολλοί DJs. Κολασμένες μουσικές.
Χορός, τραγούδι, ξεσάλωμα, headbanging, ποτά, μπύρες, σφηνάκια, κολοκύθες, μάγισσες, μούμιες, ζόμπι,Φρανκενστάιν, λυκάνθρωποι και πάσης φύσεως βουρδούλακες σε ένα ανελέητο πανηγύρι μέχρι να γίνουμε νυχτερίδες από τον πρωινό ήλιο.
Ντυθείτε, μασκαρευτείτε και άμα θέλετε γδυθείτε! Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλους μας.
Αυτή την εβδομάδα λοιπόν,αρπάξτε τις κολοκύθες σας κι ελάτε στο 8Ball!
Φουλ Σατανίασις!






<--------->
To Σάββατο 28 Οκτωβρίου με George Fakinos, Dr D και Geo Kar στα decks προμηνύεται ότι αυτό θα είναι το πιο spokky party στην πόλη!
Κάτι μας λέει πως φέτος θα δούμε τα περισσότερα Haloween events ever, αλλά το Second Skin ήταν από τα πρώτα clubs που τόλμησαν να το δοκιμάσουν, όταν ακόμα το Halloween στην Ελλάδα αντιμετωπιζόταν σαν “αμερικανιά” και όχι σαν ένα trendy event. όσοι έχουν έρθει τα προηγούμενα χρόνια στα Day Of The Dead/Halloween event μας ξέρουν και γι’ αυτό το συγκεκριμένο party είναι από τα πιο πετυχημένα όλης της clubbing season μας: Κινηματογραφικό σκηνικό μέσα στο club, αλλά και στο στενλακι της Δαμοκλέους για να μπεις στο κλίμα πριν ακόμα ανοίξεις την πόρτα του Second Skin, τόνοι ξηρού πάγου, κολοκύθες, ιστοί αράχνης, η Elizabeth Petrou σε ειδικό stand , μέσα στον χώρο, να δημιουργεί στο πρόσωπό σου σε περίπτωση που δεν ήρθες έτοιμος/έτοιμη, αλλά και πολλά ακόμα που θα τα δεις στις 28 Οκτωβρίου. Και φυσικά, το καλύτερο soundtrack από George Fakinos, Dr D & Geo Kar στο Main Floor και αγνή Γκοθιά στο Red Room με τους guest djs του Goth Is What We Make It.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η NASA «έκοψε» ξανά τη live μετάδοση από τον ISS, ενώ Ρώσος κοσμοναύτης έλεγε ότι βλέπει UFO (vids)