Θρίλερ με UFO στο Όρεγκον! Αποκαλυπτικά μηνύματα από πιλότους [vids]


Ήταν στις 25 Οκτωβρίου 2017 που το UFO τρόμαξε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί του ή να το εντοπίσουν μετά τις αναφορές από πιλότους και αεροσυνοδούς.
Σε ηχητικά ντοκουμέντα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτεται η αγωνία να εντοπιστεί το μυστήριο UFO που εμφανίστηκε από το πουθενά και εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη. Μέχρι και σήμερα παραμένει μυστήριο.
Ο συναγερμός σήμανε στο Oakland Center Sector 31, κοντά στα σύνορα του Όρεγκον. Το αεροσκάφος ταξίδευε πάνω από το Crater Lake προς το Willamette Valley και κινούνταν «πολύ γρήγορα» στα 37.000 πόδια όταν εντοπίστηκε πρώτη φορά.

«Γνωρίζετε αυτό τον στόχο στα νότια; Ο κωδικός 0027 κινείται πολύ γρήγορα στα 37.000 πόδια;» ακούγεται να λέει ο χειριστής. «Κοιτάξτε αυτό το πράγμα! Ναι είναι τρελό» του απάντησε ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας.

Πανικός για το UFO

Οι υπάλληλοι ακολούθησαν το UFO στο ραντάρ αλλά δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Λίγο αργότερα επικοινώνησαν από πτήση της United Airlines και ανέφεραν ότι το λευκό αεροσκάφος δεν είχε καθόλου σημάδια πάνω του για να αναγνωριστεί.
«Γεια, είμαστα η πτήση United 612. Είναι απλά ένα λευκό στίγμα εκεί έξω. Μπορούμε να το δούμε αλλά δεν υπάρχει κανένα αναγνωριστικό πάνω του» ανέφερε ο πιλότος της United Airlines. Πιλότοι άρχισαν να αναφέρουν το σοκ τους στη θέα του άγνωστου αεροσκάφους στη μέση των λωρίδων κυκλοφορίας τους.
Οι θεάσεις του UFO συνεχίστηκαν για μισή ώρα και εκτείνονταν εκατοντάδες μίλια. Ένα λευκό αεροσκάφος φαινόταν να ταξιδεύει στα 37.000 πόδια. 27 λεπτά μετά τον εντοπισμό του σηκώθηκαν F-15 από το Πόρτλαντ σε μια προσπάθεια να το εντοπίσουν και να το αναχαιτίσουν.
Ο ελεγκτής ρωτούσε τους πιλότους να ελέγξουν τα συστήματά τους σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το στίγμα του μυστήριου UFO. Ωστόσο ήταν πλέον αργά. Δεν υπήρχε πλέον κανένα στίγμα του. Η τελευταία φορά που είχε εντοπιστεί ήταν από πιλότους που κατευθύνονταν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ.


pigi:https://www.newsit.gr/kosmos/thriler-ufo-sto-oregkon-apokalyptika-minymata-apo-pilotous-vids/2430540/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η NASA «έκοψε» ξανά τη live μετάδοση από τον ISS, ενώ Ρώσος κοσμοναύτης έλεγε ότι βλέπει UFO (vids)