Εξωγήινοι στη Σελήνη; Νέο βίντεο αναζωπυρώνει διαδικτυακά σενάρια για UFO

Το βίντεο που δημιούργησε άγνωστος παρατηρητής του ουράνιου θόλου έχει προκαλέσει πανδαιμόνιο στους χρήστες του YouTube, με κάποιους να κάνουν λόγο για αυθεντικό πλάνο και άλλους να απαντούν ότι πρόκειται για κατασκευασμένες εικόνες.
Το πλάνο δείχνει κάτι που μοιάζει με μυστηριώδες αντικείμενο το οποίο κινείται πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης και ξεσηκώνει το YouTube.


 Το βίντεο ανέβηκε από άγνωστο παρατηρητή του ουρανού με τηλεσκόπιο ο οποίος αυτοαποκαλείται mavi777, το διαφημίζει λέγοντας πως είναι «το καλύτερο πλάνο όλων των εποχών με UFO στην επιφάνεια της Σελήνης».
Το διάρκειας 110 δευτερολέπτων πλάνο δείχνει μικρό λευκό αντικείμενο, που φαίνεται να βγαίνει από κρατήρα και να κινείται αριστερά, πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης.
Παρότι μερικοί το χαρακτήρισαν «καταπληκτικό» και «αληθινό», άλλοι εμφανίστηκαν σκεπτικοί ισχυριζόμενοι ότι ήταν «χωρίς αμφιβολία» προϊόν επεξεργασίας (CGI [computer- generated imagery]).
«Δείτε προσεκτικά από κοντά και θα παρατηρήσετε την ορθογώνια παρεμβολή που έχει προστεθεί και έχει μπει πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης» αναφέρει χρήστης του YouTube σύμφωνα με την Daily Star.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η NASA «έκοψε» ξανά τη live μετάδοση από τον ISS, ενώ Ρώσος κοσμοναύτης έλεγε ότι βλέπει UFO (vids)